vineri, 1 iulie 2011

Cadavrul din pat ...

2. Cadavrul din pat
Un barbat si o femeie au mers in Las Vegas ca sa-i petreaca luna de miere si s-au cazut intr-o camera a unui hotel obisnuit. Cand au intrat in camera acestia au observat ca miroase ciudat. Asa ca, barbatul s-a dus la receptie si a cerut sa fie mutati in alta camera deoarece miroasea foarte urat. Din pacate, managerul si-a cerut scuze si le-a spus ca nu mai are nicio camera libera, in schimb acesta le-a oferit un pranz din partea hotelului si a spus ca o sa trimita pe cineva sa mai faca inca o data curatenie.

Cand cei doi s-au intors de la masa, camera avea acelasi miros. Au sunat din nou managerul care a incercat sa le gaseasca alta cazare si au mai facut inca o data curatenie, insa de aceasta cu produse mult mai puternice. Din pacate mirosul a ramas, iar camera in alta parte nu au gasit.

In cele din urma, sotul a decis sa caute chiar el sursa mirosului neplacut si a inceput sa se uite prin camera de hotel.In cele din urma cand aa dat salteaua la o parte a gasit cadavrul unei femei.  Aceasta este una dintre cele mai inspaimantatoare legende deoarece au existat de-a lungul timpului numeroase povesti asemanatoare, care au aparut si in ziare.

In 1999 a fost raportat un incident asemanator a doi turisti germani, care au spus si ei ca miroase oribil in camera. In cele din urma, ei au ajuns sa doarme langa cadavrul in descompunere a lui Saul Hernandez, care a fost gasit in acelasi loc. Cea mai recenta intamplare asemanatoare a fost raportata in martie, 2010 in Memphis, conform ABC News.

Pe data de 15 martie anchetatorii au fost chemati dupa ce au gasit un cadavru in camera 222 in hotelul Budget Inn. Cadavrul era al unui barbat, Sony Millbrook, care a fost gasit sub pat in interiorul cadrului metalic care sta direct pe podea. Camera 222 a fost inchiriata doar de cinci ori, iar curatenie in ea s-a facut de nenumarate ori de catre personalul hotelului, de la disparitia lui Millbrook. Anchetatorii sustin ca Millbrook pare sa fi fost ucis.

Acesta este adevarul terifiant din spatele legedei  metropolitane, ceea ce o face drept una dintre cele mai terifiante deoarece nimeni nu a descoperit pana in momentul de fata cine si de unde sunt acele cadavre care tot apar in camerele de hotel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu